Laddar

Skulle få besked om miljonvinst – lade på luren

– Det är bra tack, jag är inte intresserad, sa den 80-årige mannen när Svenska spels vinnarkommunikatör ringde upp för att berätta om vinsten.

delningar

24Malmö skrev igår om att en Malmöbo vunnit drygt tre miljoner på Lotto. Men när Svenska spels vinnarkommunikatör Johanna Alba ringde och skulle ge glädjebeskedet till den 80-årige man som vunnit lade han på luren, två gånger.

– Det är bra tack, jag är inte intresserad, sa han till vinnarkommunikatören.

Första samtalet var det mannen som svarade och sa att han inte var intresserad. Vid det andra samtalet svarade hans fru.

– Vi har vår familj på besök här och sitter och kollar på TV, varför ringer du vid kvart i nio och undrar om jag har rättat raden, sa hon innan hon avslutade samtalet, sa hon till vinnarkommunikatören.

Vid det tredje samtalet svarade de dock och kunde få beskedet.

– Sedan gratulerade jag till 3 321 713 kronor och då hörde jag inget annat än skrik, säger Johanna Alba i ett pressmeddelande.

 

Efter samtalen bad paret om ursäkt för att de lagt på luren.

– Ja, jag kunde ju inte göra något annat än skratta och glädjas över att jag till slut fick ge miljonbeskedet till Malmöparet, avslutar Johanna Alba.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?