Laddar

Skräckupplevelsen – ung pojke jagad av mystiska män

Påväg hem från skolan tog två män upp jakten på pojken.

delningar

24Malmö.se har tagit del av ett mail som Pilbäcksskolans rektor Anders Sandström skickat ut till elevernas föräldrar. I utskicket beskriver rektorn hur en elev blivit jagad av två män och man ber föräldrarna hålla ett vakande öga.

”I fredags eftermiddag blev en av våra elever förföljd av två män i en bil på väg hem från skolan. Då eleven kände sig otrygg valde hen att springa tillbaka till skolan. Då klev en av männen ur bilen och jagade eleven”, skriver rektorn.

24Malmö.se har försökt nå Anders Sandström utan att lyckas. Däremot berättar polisens presstalesperson Nils Norling att man har en upprättad anmälan på händelsen.

– Här är det mycket riktigt en 11-årig pojke som först berättar hur en bil förföljer honom efter skolan. Den här pojken blir rädd och vänder tillbaka mot skolan och då vänder även bilen, berättar Norling.

– När pojken senare börjar springa kliver en av männen ut ur bilen och börjar jaga efter men den här eleven hinner in på en fritidsgård där han hämtar en vuxen.

När eleven tillsammans med en vuxen på fritidsgården sedan går ut och tittar efter männen har de försvunnit. Nils Norling berättar vidare att anmälan ännu är öppen och hanteras av en utredare.

– Den här pojken kommer snart kallas till ett förhör där vi i lugn och ro ska lyssna på honom. Dessutom kommer vi att prata vidare med rektorn om hans observationer. Vi vidtar åtgärder.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?