Laddar

Sista lektionen – då överraskade läraren med idrottsstjärnor

Idrottsstjärnor, landslagsboxare och superdansare. Eleverna på Gottorpskolan fick en speciell sista idrottslektion.

delningar

Sistaårseleverna på Gottorpskolan i Bunkeflostrand fick en överraskning under torsdagen. Läraren Kristian Persson ville göra elevernas sista idrottslektion på skolan till ett minne för livet. Därför kallade han in flera framgångsrika idrottare, däribland Trelleborgs FF:s duo Marko Johansson och Johan Brannefalk, boxaren Teuta Cuni judostjärnan Jennifer Reino och dansaren Artan Kajtazi.

– Vi ville göra något speciellt för eleverna innan de går vidare till nästa skola. Alla som är här är personer som jag känner och de ville jättegärna ställa upp och visa upp sina idrotter, säger Kristian Persson.

Idrottarna hade alla en uppmaning till barnen: Ge aldrig upp era drömmar.

– Jag ville få hit dem också så att de kunde inspirera eleverna till att bli vad som helst. Ingen ska säga åt dem att det inte går. Alla idrottarna som är här har kommit dit tack vare hårt arbete. Det gäller inte bara i idrott utan i livet i allmänhet. Det krävs ett hårt jobb för att nå dit man vill, men det är absolut inte omöjligt.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?