I samarbete med annonsör

Senaste trenderna inför mellandagsrean

Google Home. Foto: Flickr

Är du sugen på att shoppa något annat är bara julklappar? Hittade du ingenting under Black Friday? Det är lugnt, du får en ny chans under mellandagsrean och vi har redan tagit pulsen på de populäraste trenderna inför det nya året!

delningar

Glasögon

Du behöver inte ha dålig syn för att köpa ett par snygga glasögon. Och du som har kontaktlinser kan kombinera dem med ett par glasögon utan styrka för att följa senaste modet. Stora glasögon med smala ramar är inne och på sajter som Mister Spex kan du hitta olika modeller till bra priser.

Vida byxor och maxiklänningar

Modet inför det nya året ligger på vida byxor som du kan mysa i samtidigt som du ser professionell ut, allt beroende på material. Eller så väljer du en maxiklänning inför våren. Materialet ska helst vara hållbart så det pratas mycket om linne och siden. I båda av de här plaggen ser man en återblick till 80-talets former och skärningar. Lite ledigare och lite sportigare.

Inredning

Årets inredning går att skymta i IKEA:s senaste kollektioner och inredda rum. Tidigare sysslade de mycket med kontraster men nu är det mer matchning i det extrema som gäller. Soffa och vägg i samma färg, helst samma nyans, och gärna en matta till det. Det ser också ut som tavlor och fina lyktor har gått ur mode, istället ska man använda mer okonventionella material som inredning. Hos IKEA ser vi exempel där de använt en gammal fönsterbåge som väggdekoration.

Teknik

För tekniknördar ligger största fokuset på Google Home som spås bli en riktig storsäljare till jul. Med Google Home kan du få ett smartare hem och kan ge röstkommandon åt assistenten i högtalaren. Du kan koppla alla dina smarta prylar till Google Home och sedan be assistenten spela senaste avsnittet av favoritserien på Netflix, tända lamporna i köket eller spela en specifik låt på Spotify.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.