Laddar

Second hand-butik börjar sälja guldkorn

2 000 guldkorn kommer snart börja säljas hos Emmaus Björkå. - Foto: Mostphotos

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

"Vi erbjuder något unikt i second hand-väg".

Av 300 000 kilo textil har 2 000 guldkorn i form av kläder och accessoarer sorterats ut av second hand-företaget Emmaus Björkå. Om knappt två veckor börjar de säljas i kedjans butiker i Malmö och Göteborg.

Guldkornen består av en blandning av nya och begagnade kläder i speciella stilar och märken. I vintagekollektionen ligger fokus på 1970-talet som enligt företaget är mycket populärt bland modeintresserade i de yngre åldrarna. Det finns även en nyproducerad kollektion, där märken som Acne, Whyred, Christian Dior, Kenzo och Miu Miu finns att hitta. Men kläderna kommer inte säljas till loppispriser.

– Eftersom vi arbetar som vi gör ligger priserna också något högre på de här varorna. Men vi erbjuder också någonting unikt i second hand-väg och det tror vi att människor uppskattar, säger David Njie, sortimentansvarig på Emmaus Björkå, i ett pressmeddelande.

Guldkornen börjar säljas i butiken på Södra Förstadsgatan i Malmö, samt butiken i Göteborg, den 25 oktober.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.