Säljsuccé i före detta polishuset

Foto: Pressbild.

Unika taklägenheten såld.

delningar

Riksbyggen meddelar nu att man på kort tid sålt 43 av 122 lägenheter i Brf NEO Davidshall i Malmö, det före detta Polishuset som nu görs om till bostäder. 

Det innebär nu att det är klartecken att starta bygget och till sommaren 2021 beräknas inflyttningen till Malmöhuset starta. 

– Intresset för Riksbyggens lägenheter i det gamla Polishuset är stort. Över 700 personer kom till säljstartseventet på Malmö Live för drygt en månad sedan och sammanlagt har över 8 900 personer anmält sitt intresse, säger Ulrika Nyström, regionchef på Bostad Syd i ett pressutskick. 

En av lägenheterna som redan sålts är taklägenheten på åttonde våningen. Den har bland annat ett helt eget våningsplan med hiss upp till lägenheten och stor terass i söderläge. 

– I Brf NEO Davidshall finns möjligheten att skaffa ett unikt boende i ett av Malmös mest centrala och attraktiva lägen. Samtliga lägenheter som hittills sålts har gått till personer som stått i Riksbyggens förturskö. Nu har vi precis öppnat upp försäljningen även för övriga intressenter, säger Annika Reis, sälj- och marknadschef på Bostad Syd.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar