Laddar

Säljsuccé i före detta polishuset

Foto: Pressbild.

Unika taklägenheten såld.

delningar

Riksbyggen meddelar nu att man på kort tid sålt 43 av 122 lägenheter i Brf NEO Davidshall i Malmö, det före detta Polishuset som nu görs om till bostäder. 

Det innebär nu att det är klartecken att starta bygget och till sommaren 2021 beräknas inflyttningen till Malmöhuset starta. 

– Intresset för Riksbyggens lägenheter i det gamla Polishuset är stort. Över 700 personer kom till säljstartseventet på Malmö Live för drygt en månad sedan och sammanlagt har över 8 900 personer anmält sitt intresse, säger Ulrika Nyström, regionchef på Bostad Syd i ett pressutskick. 

En av lägenheterna som redan sålts är taklägenheten på åttonde våningen. Den har bland annat ett helt eget våningsplan med hiss upp till lägenheten och stor terass i söderläge. 

– I Brf NEO Davidshall finns möjligheten att skaffa ett unikt boende i ett av Malmös mest centrala och attraktiva lägen. Samtliga lägenheter som hittills sålts har gått till personer som stått i Riksbyggens förturskö. Nu har vi precis öppnat upp försäljningen även för övriga intressenter, säger Annika Reis, sälj- och marknadschef på Bostad Syd.

Relaterade artiklar