I samarbete med annonsör

Säljstart för två unika nybyggen i Malmö

Skissbild över Navet. Foto: Riksbyggen

Svensk Fastighetsförmedling presenterar två nya kvarter med varierande bostäder.

delningar

Det råder full aktivitet Svensk Fastighetsförmedling i Malmö under hösten och i skrivande stund pågår två olika säljstarter av nybyggen i området.

På tisdagen den 23 oktober var det försäljningspremiär för lägenheterna i bostadsrättsföreningen Navet, på Hyllie. Totalt ska 86 moderna och praktiska bostadsrätter få nya ägare och storlekarna varierar mellan ettor och tvår för de mindre hushållet till treor och fyror anpassade för familjer.

Dessutom kommer Riksbyggen att bygga tio stycken "Townhouse", med bostäder i två etage, i samma område.

– Hyllie är en stadsdel i snabb framväxt och som erbjuder väldigt många fördelar för den som lever och bor just här. Det är en intressant variation på lägenheter i projektet med alltifrån den perfekta pendlarettan till de läckra ”Townhouse”- modellerna i etage, säger Tobias Enckell som är säljsansvarig mäklare för projektet på Svensk Fastighetsförmedling  

Den 30 oktober är det dags för nästa säljstart och då riktas blickarna mot de centrala delarna av Västra Hamnen och det framtida kvarteret Västra Park. Totalt ska cirka 90 lägenheter få sina första boende i två olika säljomgångar.

I den första etappen ska 57 lägenheten gå till försäljning med ett brett utbud av bomöjligheter utifrån behov. Från välplanerade ettor på cirka 30 kvadratmeter till familjevänliga fyrarummare runt 120 kvadrat.

– Det fina läget intill Varvsparken kommer att möjliggöra fina utsikter för många av bostäderna som alla kommer att ha balkong. Vi ser även fram emot att få presentera terrasslägenheterna som ligger på husets sjätte våning med härliga uteterrasser i söderläge, säger Daniel Karlsson som tillsammans med Tobias Enckell hanterar försäljningsprocessen i projektet.  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.