Rosenberg förlänger med MFF

Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRN

”Fantastisk period i min fotbollskarriär”.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Sedan återkomsten till MFF inför säsongen 2014 har Markus Rosenberg varit starkt bidragande till föreningens stora framgångar – vilket innefattat tre SM-guld och två gruppspel i EUFA Champions League

För ett år sedan valde han att förlänga kontraktet över vad som var tänkt att bli en sista säsong i moderklubben. Men nu står det klart att sista kapitlet i hans MFF-karriär ännu inte är avslutat. Det nya kontraktet innebär att han fortsätter i MFF även 2019. 

– Den här tiden i MFF har varit en fantastisk period i min fotbollskarriär. Man hade aldrig kunnat drömma om de här framgångarna och att det skulle funka så bra på planen i så många år. Det är härligt att folk uppskattar det jag gör och att många vill att jag ska fortsätta, säger Rosenberg i ett pressutskick.

Sportchef Daniel Andersson är nöjd med att Rosenberg nu förlänger. 

– Det känns fantastiskt att han har förlängt. Han har varit vår viktigaste spelare sedan han kom hem, både på och utanför planen. Han visar vägen genom sin kravställning, attityd och professionalism. Det är enormt viktigt för klubben att ha kvar honom ett år till. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar