Laddar

Restaurangjätten storsatsar i Malmö – öppnar nytt

Bygglovshandlingarna är inskickade – över 40 personer skall anställas innan restaurangjätten slår upp dörrarna.

delningar

Sedan tidigare finns restaurangjätten Max på tre platser i Malmö: Centrum, Oxie och Hindby. Nu expanderar man i staden och öppnar ytterligare en restaurang.

– Vi är väldigt glada över att kunna satsa vidare här i staden, säger Marita Wengelin, pressansvarig på Max.

Det är i Lockarp som hamburgerkedjan kommer att slå upp dörrarna till sina nya butik med det senaste restaurangkonceptet. Man har förhoppningar om att kunna öppna redan före sommaren men flaggar samtidigt för att det också bli under någon av de varmare månaderna på året.

– Vi har lämnat in bygglovshandlingar som är under process. Först när den processen är klar vet vi mer om när vi kan öppna.

Även om bygghandlingarna ännu inte är i sin ordning har man påbörjat rekrytering av personal. Först ska en restaurangchef på plats och därefter sker anställningarna löpande.

– Det är omkring 40 personer som skall anställas. Men först ska vi hitta en restaurangchef och där tittar vi på en intern rekrytering i första hand. Men vi har också gått ut och börjat söka efter annan personal.

Nu finns ni snart i Malmö med fyra restauranger. Hur många kan det bli? – Vi ser jättepositivt på Malmö som stad och har fått ett bra gensvar här. Vi är positiva till en fortsatt expansion i Malmö också i framtiden, säger Marita Wengelin.

 

Så här kommer Max hamburgerrestaurang se ut från utsidan. Foto: Wingårdhs

 

Så här kommer Max hamburgerrestaurang se ut från utsidan. Foto: Wingårdhs

Relaterade artiklar