Laddar

Redhawks värvar från USA

Redhawks har påbörjat lagbygget inför nästa säsong och presenterar under söndagen ett nytt nyförvärv.

delningar

Nu står det klart att den 23-årige ytterforwarden Daniel Zaar har skrivit på ett kontrakt med Malmö Redhawks som löper till våren 2019.

Zaar kommer senast från två säsonger i USA där han spelat i AHL för Columbus Blue Jackets organisation. I laget har han stått för 73 poäng. Nu väntar nya utmaningar när Redhawks bygger ett nytt lag inför nästa säsong i SHL.

– Det känns väldigt bra, jag ser verkligen fram emot att spela för Redhawks de två kommande säsongerna, säger Daniel Zaar själv och fortsätter;

– Jag fick en jättebra bild av klubben när jag var nere och träffade hela ledarstaben. Det känns som en klubb som är på uppgång och har ambitioner att ligga högt upp i SHL, något som också matchar mina ambitioner. Jag kommer hem och vill spela i ett vinnande lag och hoppas att jag kan hjälpa Redhawks att vara det samtidigt som klubben kan hjälpa mig i min utveckling, säger Daniel Zaar i ett pressmeddelande.

 

 

Sportchefen Patrik Sylvegård kommenterar nyförvärvet.

– I Daniel får vi en forward med näsa för målet. Han besitter ett vasst skott med sin högerfattning och vi är övertygade om att han kommer att passa väldigt väl in i vårt lagbygge, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?