Laddar

Redhawks spänner bågen: ”Vi har fått in mer skicklighet”

Under tisdagen har SHL upptaktsträff i Stockholm. Malmö Redhawks är på plats.

delningar

Under onsdagen äger SHL:s upptaktsträff i Stockholm. Malmö Redhawks tränare Peter Andersson är på plats tillsammans med Fredrik Händemark. Och för de bägge är målet glasklart: de ska ta nästa kliv.

– Vi var lite ojämna, men jag tycke att vi växte som grupp hela förra året. Då kan det bli sådär, kommenterade Peter Andersson förra årets säsong i C More och fortsatte:

– De sista åren har Malmö haft en utveckling där man blivit lite bättre för varje år. Vi vill vara med däruppe och utmana om topp sex. Vi vill bli bättre i år, och vi vill till slutspel. Vi har fått smak på det här med att dansa med de stora pojkarna.

Andersson tycker att laget har fått in mer skicklighet jämfört med förra säsongen.

– Vi har fått in lite mer skicklighet på forwardsidan och lite mer fart. Det ser spännande ut och det ska bli jätteroligt.

Även C Mores expert Sanny Lindström tror att Malmö Redhawks kommer finnas med i toppen av SHL den kommande säsongen.

– Malmö kommer tillhöra toppen. De har värvat mycket spets och konkurrensen är väldigt stor, sa han och tippade Malmö Redhawks på femte plats i tabellen.

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?