Laddar

Puma Swedes hamburgerkrog stängd

Sexuella trakasserier orsaken till nedläggningen efter bara sex månader. "Det var vidrigt, jag har aldrig varit med om något liknande".

delningar

I oktober i fjol öppnade porrskådisen Johanna Jussinniemi, alias Puma Swede, upp krogen med krögaren Ulas Sarioglu på Lilla Torg. Men i lördags stängde man restaurangen efter bara ett halvår, rapporterar Sydsvenskan.

– Vi tröttnade på alla sexuella trakasserier. Folk ringde in till restaurangen och frågade om de kunde köpa sexuella tjänster. Det var vidrigt, jag har aldrig varit med om något liknande i Sverige, säger Ulas Sarioglu, till tidningen.

Restaurangen har haft bekymmer att hitta personal som vill associeras med verksamheten och under valborgshelgen höll man öppet för sista gången.

– Vi har lagt ner, vi vill inte utsätta vår personal eller oss själva för det här.

Rent ekonomiskt har restaurangen gått okej. För en månad sedan beslutade ägarduon att sälja. Redan på fredag öppnar restaurang 4:an i lokalerna.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?