PROGNOSEN: Så blir veckans väder i Malmö

Foto: Wdnet Studio/Mostphotos

Det väntas bli en mestadels solig och varm veckan med höga temperaturer.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Måndagen kommer bli veckans varmaste dag i Malmö, enligt SMHI. Det väntas sol och temperaturer runt 28 grader. Framemot kvällen kommer det däremot en hel del regn, med start från 19-tiden. Det ska komma hela 16,2 millimeter nederbörd och det väntas vindbyar på tio meter per sekund.

✓ Under tisdagen ska det bli något molnigare och temperaturen sjunker ner till 22 grader. Det ska inte komma någon nederbörd, och det blir vindbyar på fem meter per sekund.

✓ På onsdag ska det bli strålande sol och 24 grader. Enligt prognosen blir det vindbyar på elva meter per sekund.

✓ Lika varmt blir det på torsdagen, men framåt kvällen blir det återigen regn och det ska då komma 11,3 millimeter. Det blir vindbyar på elva meter per sekund.

✓ Till fredagen sjunker temperaturen ner till 18 grader men det ska bli en solig och fin dag. Vindbyar på åtta meter per sekund.

✓ På lördag ska det regna, enligt SMHI. 5,7 millimeter nederbörd beräknas komma och det blir vindbyar på tolv meter per sekund. Det ska bli 18 grader.

Söndagen ska enligt prognosen vara regnfri, med temperaturer runt 17 grader. Det blir en relativt molnig dag men med solchanser. Vindbyar på elva meter per sekund.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar