PROGNOS: Så blir vädret i veckan

Foto: Pexels

Här är den senaste prognosen från SMHI.

delningar

Det ser ut att bli både regn och solsken i Malmö den kommande veckan. Måndagen verkar till en början bli molnig med inslag av regn på sina håll. Framåt eftermiddagen tros det spricka upp lite men det kommer fortsatt vara växlande molnighet. Temperaturen under dagen hamnar på cirka 15 plusgrader.

Tisdagen ser ut att bli soligare, framför allt under eftermiddagen. Vid 15-tiden spricker det upp och Malmöborna kan räkna med en solig eftermiddag och kväll med cirka 15 plusgrader.

Under onsdagen drar molnen in över staden igen och både onsdagen samt torsdagen ser ut att till stor del bli molniga med temperaturer mellan tolv och 15 plusgrader. Under torsdagen kan det dessutom komma att blåsa och regna i Malmö. Enligt den senaste prognosen från SMHI kan det blåsa 19 meter per sekund i vindbyarna.

Efter en regnig natt ser det ut att spricka upp och bli en solig fredag med cirka 13 plusgrader. Som det ser ut nu kommer det fina vädret inte att stanna kvar utan helgen blir i stället övervägande molnig. Temperaturen under veckans två sista dagar tros hamna runt 14-17 plusgrader.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar