Laddar

Prespa värvar IFK Malmös skyttekung

Prespa Birlik värvar IFK Malmös skyttekung Mohammad El Kayed. "Han kommer tillföra ytterligare en dimension i vårt anfallsspel", säger Meysam Javan.

delningar

Prespa Birlik ser definitivt ut att tillhöra toppen av division 2 den kommande säsongen. I helgen gjorde man klart med ännu en stark värvning. Den här gången är det anfallen Mohammad El Kayed som skrivit på för klubben. 19-åringen lämnar därmed IFK Malmö där han i fjol vann skytteligan.

– Vi får en hypersnabb spelare som gillar att utmana med fart. Han kommer att tillföra ytterligare en dimension i vårt anfallsspel och vi är så klart väldigt nöjda med att han valt att skriva på för Prespa Birlik, säger sportchefen Meysam Javan till klubbens hemsida.

El Kayed noterades för totalt 13 mål under förra säsongen. Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen.

I helgens träningsmatch hann El Kayed vara på planen i drygt två minuter innan första målet kom. Under matchen, som Prespa Birlik vann med 4–0, stod han för ytterligare ett mål.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?