Populära komiker kommer till Malmö med sommarturné

Då besöker de Moriskan:

delningar

Fyra av Sveriges just nu mest populära komiker åker på turné under namnet Humorpatrullen i sommar. Det är Nisse Hallberg, Petrina Solange, Isak Jansson och Johanna Nordström som ska få sommarsverige att skratta. Den 1 augusti besöker gänget Moriskan i Malmö.

Patrina Solange har vunnit Årets kvinnliga komiker två gånger på Svenska Stand Up-galan, Isak Jansson har vunnit Årets föreställning med "Quick - En humorshow” på densamma och Johanna Nordström har gjort stor succé på Instagram med sina sketcher.

- Alltså, att få åka på turné med Isak, Nisse och Petrina ser jag knappt ens som arbetstid faktiskt. Vi skall patrullera sommarsverige och se till att alla skrattar! Det kommer bli en intensiv vecka. Om vi inte hinner bada eller dricka öl så får det bli så, säger Johanna Nordström i ett pressmeddelande.

Nisse Hallberg har haft en hektisk höst och vår med sin soloturné ”Trött” bestående av över 40 föreställningar som han nyligen avslutat. Men hur trött är han egentligen?

- Gå inte på det där snacket om att jag skulle vara trött. Jag är ruskigt redo för det som ju måste vara Sveriges bästa sommarjobb. Jag hade förresten en tanke om att döpa turnén till ”Jag är redo”, men de andra tyckte Humorpatrullen var bättre. Så det fick bli så. Men det kommer bli jävligt roliga kvällar, säger Nisse Hallberg i pressmeddelandet.

FAKTA

Turnédatum Tisdag 30/7 - Ystad, Ystad Saltsjöbad Onsdag 31/7 - Helsingborg, The Tivoli Torsdag 1/8 - Malmö, Moriskan Fredag 2/8 - Göteborg, Trädgår'n Söndag 4/8 - Varberg, Societen Måndag 5/8 - Marstrand, Societetshuset Tisdag 6/8 - Falkenberg, Hwitan Onsdag 7/8 - Örebro, Villa Strömpis

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar