Laddar

Polisjakt slutade med trafikolycka

En kvinna som fördes med ambulans från platsen misstänks för flera grova trafikbrott.

delningar

Strax innan klockan halv två natten mot lördag så kontaktade en person polisen sedan bråk uppstått på Rasmusgatan i Malmö. En av deltagarna, en kvinna, satte sig i en bil och lämnade platsen.

Vid korsningen av Lantmannagatan och Ystadvägen fick en polispatrull syn på bilen, och signalerade till kvinnan att stanna. Hon valde dock att köra vidare en kort sträcka, innan hon kolliderade med ett trafikljus, ett cykelräcke och såväl en flaggstång som ett släp som tillhörde en bensinstation på Ystadvägen.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, och misstänks för bland annat grovt rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik. Polisen skriver på sin hemsida att hon även misstänks för att ha backat på två bilar på Köpmansgatan innan kollisionen på Ystadvägen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?