Laddar

Polisens oväntade fynd: ”Mycket exklusivt”

Polisen stoppade bil – gjorde överraskande upptäckt.

delningar

En bilist, en 24-årig man, framförde sitt fordon på ett synnerligen sätt på Amiralsgatan i Malmö. Det fick polisen att reagera – och agera. Bilen stoppades vid 14.30-tiden på måndagen, och då gjorde polisen flera oväntade upptäckter.

– Den här mannen hade smycken och en klocka på sig, som är mycket mycket exklusiva. Vi talar utan tvekan om ett sexsiffrigt godsvärde, både individuellt och totalt sett. Det handlar om ett stort värde, säger Nils Norling på Malmöpolisen och fortätter:

– Den här mannen nolltaxerar och kunde inte ge någon förklaring till hur han hade kommit över smycke och klocka. Vi misstänker att han kommit över detta via en brottslig gärning, och har tagit godset i beslag.

Nu är 24-åringen misstänkt för grovt penningtvättsbrott, drograttfylleri och grov olovlig körning eftersom han saknade körkort.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.