Polisbil och personbil i kollision

Genrefoto. - Foto: Matilda Larsson

Räddningstjänsten har larmats till platsen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det var vid 13.38 som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka vid korsningen Notariegatan/Kalkbrännerigatan i Limhamn, Malmö. Enligt larmet ska det röra sig om två personbilar som har kolliderat.

– Det är en personbil och polisbil som har kolliderat. Ingen polis rapporteras vara skadad. De som satt i andra bilden kommer kontrolleras av ambulans. Huruvida det var under utryckning eller förföljande kan jag inte gå in på i nuläget, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisens ledningscentral region Syd.

(UPPDATERING: 14.19) Polis är på plats och utreder olyckan. En person är förd till sjukhus med ambulans, men är vaken och talbar.

(UPPDATERING: 14.50)

Polisen meddelar att trafikolyckan skedde i samband med ett polisingripande. Föraren i personbilen vägrade stanna på uppmaning från polis och ett förföljande inleddes. Flykten avslutades genom att personbilen prejades av polis.

Det befanns sig tre personer i personbilen och de är nu gripna, misstänkta för ett rån som skett tidigare under dagen. I bilen anträffades stöldgods, mobiltelefoner, från rånet.

De gripna personerna är unga män födda -00, -99 samt -88. Den sistnämnda personen är avförd med ambulans till sjukhus. Polis är på plats och bevakat den gripne på sjukhuset.

Här ska olyckan ha inträffat:

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar