Pärleros till Malmö med ny show: "Haft en del ångest"

Här är framgångsprofilens bästa tips för framgång.

delningar

Alexander Pärleros har bakgrund som entreprenör och framgångsrik säljare. Just nu driver han Sveriges och Nordens största intervjupodd – Framgångspodden, med 2,5 miljoner lyssningar varje månad. Han är dessutom aktuell med Framgångsshowen – en show där besökarna på ett underhållande sätt ska få ta del av de bästa tipsen från de 250 gäster han haft i podden, som Petter Stordalen, Isabella Löwengrip och Kjell Enhager. Den 28 mars kommer showen till Malmö

– Jag kommer gå igenom de bästa metoderna, tipsen och råden från de 250 intervjuer som jag gjort i podden. Jag kommer också lyfta de lite tuffare delarna ur mitt liv. Jag kommer berätta en del om min barndom som jag aldrig pratat om tidigare. Sedan kommer jag berätta om tuffa misslyckanden jag gjort och vad jag lärt mig av dem, säger Alexander Pärleros till 24Malmö

Foto: Pressbild.

Det här är första gången han ger sig ut på en öppen turné, tidigare har han bara erbjudit föreläsningar för exempelvis företag. 

– Jag har haft en del ångest inför det här. Oroat mig för om det bara ska bli halvfullt på föreställningarna. Man tar på sig en ganska stor kostym när man lanserar en show och då måste man leverera. Men det har varit högt tryck och det är slutsålt i stort sett överallt. Det finns kanske 50 biljetter kvar till showen i Malmö, säger Alexander Pärleros. 

Hur definierar du framgång?  

– Framgång är inte att tjäna pengar och inte att starta ett bolag som omsätter en miljard kronor. Allt man har i livet är på lån. När man dör förlorar man allt, som pengar och relationer. Om du framkallar andra personers lycka och gör så att andra personer mår bättre, då är du framgångsrik, säger Alexander Pärleros. 

Alexander Pärleros har även tävlat i MMA. 2014 blev han bronsmedaljör i IMMAF World Championships och det är genom MMA som han har kopplingar till Malmö. 

– Jag har varit en del i Malmö. Jag har stark koppling dit på så sätt att jag gick min första MMA-match där. Jag hade anmält mig själv till den, för jag fick inte tävla för min klubb. Min kompis låtsades vara tränare och stod och hejade bredvid. Det är ett starkt minne. Jag vann på knock efter 27 sekunder, avslutar han. 

Här är Alexander Pärleros tre bästa framgångstips: 

1) Sätt upp en framgångstavla för 2019. På den skriver du ned de 10 saker du vill ha uppnått inom året. Sedan gör du om tavlan till en bild och sätter som bakgrund på din telefon eller dator. Visualiserar man sina mål varje dag ökar chans att man lyckas med 70 procent. Det tar en luddig dröm till ett faktiskt mål. 

2) Varje gång du säger ja till något säger du nej till något annat. Det är alltid lätt att säga ja till saker, men när man gör det säger man nej till annat som att ta det lugnt, eller umgås med familjen. Det är bra att ha i baktanken. 

3) Mitt sista tips är en tacksamhets övning. varje dag ska du tänka på något som hänt under dagen som du är tacksam för, en sak som du kan göra bättre nästa dag och slutligen en sak som du ser fram emot nästa dag. Reflekterar man över det varje dag kommer inte dagarna bara flyga iväg. Det är ett sätt att visa tacksamhet och på så sätt må bättre. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar