Laddar

Paradise-Jeppe: ”Jag ska lura varenda jävel”

Spaltmeter av rubriker senast – och i år ska det inte bli sämre.

delningar

På måndagskvällen startar en ny säsong av Paradise Hotel. I år har de lyckats locka tillbaka massor av gamla deltagare – däribland förre Malmöbon Jesper Johansson – som 2014 vann skandalsåpan under uppmärksammade former. Och det kommer inte bli sämre, det lovar han.

– Fan, det är klart. Jag är Jeppe Johansson, du vet vem jag är. Det är alltid något som händer, säger han och fortsätter:

– Det kommer bli jävligt fett. Massa fylla, men jag har fokuserat mer på att ha kul i år.

Vad kan vi förvänta oss av dig under säsongen? – I kväll får man mest lära känna deltagarna. Vi får se – sista säsongerna har varit så jävla lama. Men jag ska lura varenda jävel i huset.

Du ska lura alla? – Jaja, för fan. Det går ju ut på det. Men det är många sköna snubbar och tjejer som är med i år. Det kommer bli riktigt bra.

När Jeppe Johansson var med i Paradise Hotel förra gången uppstod det ofta drama och skandaler. I år kommer han spela spelet på samma sätt.

– Det är mycket gamla rävar med i år, då måste man spela extra mycket. Sist ägde jag skiten och jag som redan slängt kulan i backen en gång har fått smöra lite extra. Men jag tog det inte så allvarligt. Jag gick in där och drack lite bira, säger Jeppe Johansson.

Paradise Hotel har premiär klockan 22.00 på TV3.

 

Relaterade artiklar