Laddar

Pantern imponerade – körde över Björklöven: ”Som en jättestor maskin”

Tre tunga poäng i Umeå – då hyllade Håkan Åhlund kollektivet.

delningar

Pantern tog en imponerande seger mot Björklöven på onsdagskvällen. Hemmalaget ledde med 1–0 efter den första perioden – men Pantern kom tillbaka och vann den andra perioden med hela 4–0 – och kunde till slut vinna med 4–1. Det var en glad Håkan Åhlund efter matchen.

– Det var skönt. Det här var våran bästa match i år. Vi var väldigt kompakta och intensiva. Vi fortsatte att jobba hela tiden och jag kände att Björklöven var ganska uddlösa, säger Åhlund och fortsätter:

– Vi hade bättre ork i dag och vann rättvist.

Vad känner du just nu? – Jävligt kul att killarna gör en sådan stabil insats. Sedan är tre poäng grädde på moset. Men vi alla tuggar på som en jättestor maskin.

Åhlund hyllade hela laget, men ville särskilt lyfta fram två spelare.

– Självklart Robin Jensen i mål. Sedan gör Martin Janolhs tre poäng. Det är viktigt att vi får igång de spelarna, säger Åhlund.

 

HockeyAllsvenskan IF Björklöven–IK Pantern 4–1 (1–0, 0–4, 0–0) Målen: 19.09 1–0 Tobias Hage, (Stefan Andersson, Axel Ottosson), 22.12 1–1 Johan Ivarsson, (Sebastian Selin, Martin Janolhs), 27.18 Johan Ivarsson, (Kim Johansson, Robin Dahse), 28.03 1–3 Martin Janolhs, (Olle Liss, Fredrik Styrman), 34.59 1–4 Sebastian Selin, (Martin Janolhs). Skottstatistik: 30–23 (7–4, 14–11, 9–8). Utvisningar: IFB: 2×2. IKP: 4×2. Domare: Anders Sandahl. Publik: 3 419, T3 Center.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?