Laddar

Nya drömjobbet: Res runt och testa whisky

Det krävs ingen tidigare erfarenhet, enligt företaget.

delningar

Det brittiska företaget StagWeb söker nu en anställd som kan tänka sig att åka runt i Skottland och pröva olika whiskysorter.

Det som kan vara det bästa jobbet någonsin för dig som gillar whisky, innebär att du på deltid ska resa runt i Skottland för att undersöka kundservicen samt whiskysorterna på destillerier.

Företaget skriver själva att det inte krävs någon erfarenhet för jobbet, enda kravet är att du är över 18 år.

Eftersom det är en deltidstjänst behöver sökande inte heller säga upp sig från sina nuvarande jobb – whiskyprovningen kan genomföras på helger.

– Det handlar inte om att känna till de bästa maltsorterna, eller att kunna urskilja undertoner av torv. Det handlar om att känna igen den bästa rundturen, utmärkt service och de bästa kundupplevelserna. Detta är en deltidstjänst och öppen för vem som helst oavsett whiskydrickarmeriter, säger Steve Roddy, chef på Stagweb till sajten Ladbible.

För att ansöka behöver du gå in på StagWebs hemsida och berätta om dig själv med max 150 ord, där ansökan börjar med ”Jag dricker – alltså är jag…”.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?