Laddar

Nio livsmedel som ökar din sexlust

Det finns många livsmedel som ger dig en extra boost i sänghalmen.

delningar

Har du och din partner problem med den sexuella biten i förhållandet? Då kan rätt mat hjälpa dig på traven. Tidningen Måbra har sammanställt en lista på nio livsmedel som både är bra för hälsan och har en humörhöjande effekt.

Avokado – Innehåller stora mängder kalium, som motarbetar den uppblåsta känslan som kan uppstå av att äta salt, som kan finnas i färdigmat. Är också väldigt nyttigt.

Kokos – Innehåller fettsyror som hjälper till att producera könshormoner, som ökar sexlusten.

Lax – Det är sedan tidigare känt att lax är bra för hjärtat. Men det är också bra för sexlusten. Omega 3-fetterna ökar dopamin-nivåerna i din kropp och får dig på bättre humör.

Mörk choklad – Ytterligare ett livsmedel som frigör dopamin och bättrar ditt humör. Och bättre humör kan leda till en större sexlust.

Spenat – Innehåller mycket magnesium som hjälper till att minska stressen och ger dig ett större lugn.

Pinjenötter – Består att mycket zink, som ökar din energinivå. Att blanda in lite pinjenötter i en sallad kan få stor effekt.

Banan – Precis som med avokadon så finns det kalium i bananer som minskar den där uppblåstheten. Banan är den bästa frukten att äta innan du ska umgås med din partner med andra ord.

Grönkål – Har du ett svängigt humör är det perfekt att äta grönkål. Den innehåller nämligen mycket C-vitamin som stabiliserar ditt humör.

Tomater – Är både bra för kroppen och sexlusten. Innehåller lykopen och enligt en dietist, som Daily Mail varit i kontakt med, ska tomater framför allt vara bra för män med erektil dysfunktion, skriver Måbra.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?