Laddar

Nattens händelser i Malmö

Det här hände när du sov. - Foto: Mostphotos

Det här hände när du sov.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Våld mot tjänsteman

Polis kallades till ett uteställe i Folkets Park med anledning av att ordningsvakter gripit en man för våldsamt motstånd. Mannen som är i 20-års åldern hade svingat mot en ordningsvakt och gjort motstånd vid ett ingripande.

Mannen visade tecken på narkotikapåverkan och fick genomsökt. Under sökandet hittade man en mindre mängd narkotika på honom. Mannen fick lämna polisstationen efter provtagning och förhör. Han är misstänkt våldsamt motstånd samt narkotikabrott eget bruk och innehav.

Inbrott

Polis kallades till Claesgatan efter att larm inkommit om ett inbrott i en butik. Polisen kunde gripa två misstänkta personer i närheten och har säkrat stöldgods från inbrottet. De gripna är en man i 45-års åldern och en kvinna i 35-års åldern.

Brand

Klockan 03.11 ryckte räddningstjänsten ut till Döbelnsgatan på grund av en bilbrand.

– Det ska vara två personbilar som har brunnit. Den ena bilen är övertänd vid framkomst, säger Gustaf Sandell, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

Bilarna ska ha stått nära en fasad, men det ska inte ha blivit någon spridning till byggnaden. Personbilarna fick omfattande skador i samband med branden.

En bilbrand bröt ut under natten mot torsdagen i korsningen mellan Döbelnsgatan och Kungsgatan. Det är oklart om det finns något samband mellan de två händelserna.

Relaterade artiklar