Laddar

MFF:s jättetalang lämnar för allsvensk konkurrent

Malmö FF:s talang, Adrian Edqvist, lämnar klubben för spel i Kalmar FF. "Jag känner verkligen att de vill satsa på mig", säger han till klubbens webbplats.

delningar

Adrian Edqvist anslöt till Malmö FF under sommaren 2015. Den landslagsmeriterade anfallaren/yttermittfältaren har under säsongen spelat i såväl U19-laget som U21 och beskrivs vara en stor talang. Nu lämnar han MFF för spel i Kalmar FF i stället.

– Adrian besitter ett stort kunnande och har höga ambitioner med sin fotboll. På planen är det en yttermittfältare med bra hastighet och det ska bli roligt att se honom i den rödvita tröjan framöver, säger han till Kalmar FF:s webbplats.

17-årige Edqvist gjorde den gångna säsongen 16 mål i U19-laget och har tidigare provspelat med bland andra Bröndby och Stoke.

Adrian Edqvist:

– Det känns jättebra att komma till Kalmar. Vi har haft kontakt länge och redan innan jag gick till Malmö så hade vi kontakt och då var det nära att jag kom hit. Jag känner verkligen att Kalmar FF vill satsa på mig. Det känns som rätt val att komma hit, säger han till Kalmar FF:s webbplats.

Relaterade artiklar