Laddar

MFF–stjärnan kommenterar flyttryktena

Under söndagen dök rykten upp om att den franska storklubben Bordeaux rycker i MFF:s vänsterback. Nu kommenterar stjärnan spekulationerna.

delningar

Förra veckan blev Pa Konate uttagen i den svenska OS–truppen. I helgen kom också uppgifter om att den franska klubben Bordeaux är redo att lägga ett bud på vänsterbacken. Nu kommenterar Konate själv flyttryktena.

– Som det ser ut nu blir jag kvar, men man vet aldrig vad som händer, säger han till Expressen.

Utöver Bordeaux ryktas det också om att flera lag i tyska Zweite Bundesliga är intresserade av Konate. Själv påstår han att han inte känner till intresset.

– Det är inget som jag hört, min agent sköter det, säger han.

Pa Konate som redan har två allsvenska guld med Malmö FF på sitt CV, har siktet inställt på att även bärga det tredje till medaljsamlingen.

– Det vore fantastiskt (att få vinna guld). Jag har ju gjort det två gånger. Men det vore otroligt att få göra nu när jag spelar mer, säger han.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?