MFF:s nya mittbacksvärvning: ”Ser fram emot att vinna SM-guld”

Foto: pressbild.

Har skrivit på A-kontrakt med föreningen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det är Hugo Andersson som MFF nu skrivit ett a-lagskontrakt med. Avtalet sträcker sig till och med 2022. 

I maj gjorde 19-åringen allsvensk debut när han hopade in i slutet av segermatchen mot BK Häcken och några månader senare fick han också debutera från start när Trelleborgs FF gästade stadion. 

– Det är en väldigt skön känsla. Man känner sig stolt. Jag har krigat på genom ungdomslagen och nu senaste året varit lärling i seniortruppen. Det blir ett annat tryck på träningarna och det har varit lärorikt. Men det har fungerat bra och det är väl det här kontraktet ett bevis på, säger han till klubbens sajt. 

– Nu gäller det att lära av de som har rutin.  Att kolla vad de gör och försöka lägga in det i mitt register. Jag ser också fram emot att vinna SM-guld. Vi klarade inte av det i år. Det ska det bli ändring på.

Även klubbchefen är nöjd med förvärvet. 

– Han har under året bevisat att han förtjänar ett A-kontrakt. När han har fått speltid har han gjort väldigt bra ifrån sig. Det är en kille som är enormt målmedveten och alltid försöker bli bättre i alla moment. Han arbetar hårt och har lagom respekt för de andra i truppen, säger Daniel Andersson. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar