Laddar

MFF-målvakten borta över en månad

Malmö FF bekräftar nu att den skada som Fredrik Andersson ådrog sig på träning förra veckan innebär att han blir borta från spel i mellan fyra och sex veckor.

delningar

– Han har en skada i ligamentet mellan skenbenet och vadbenet och rehabiliteringstiden styrs utav den här skadan i ligamentet. Vi räknar med att det tar ungefär fyra till sex veckor innan han är tillbaka, säger Malmö FF:s naprapat Wilner Registre i ett pressmeddelande.

Skadan innebär samtidigt att Sixten Mohlin, som just nu är utlånad till Kristianstad FC, tränar med Malmö FF veckan ut. Mohlin är dock inte tillgänglig för spel hos de himmelsblå.

– Det är ett perfekt tillfälle för oss att få en nära inblick i Sixtens utveckling och han kommer att träna med oss veckan ut och eventuellt nästa vecka, säger Jonnie Fedel, målvaktstränare i Malmö FF.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?