Laddar

Massagesalong säljer sexuella tjänster i Malmö

Huvudman går inte att koppla till verksamheten i offentliga dokument, kvinnliga kunder ej välkomna.

delningar

I en granskning gjord av SVT Nyheter Skåne har det visat sig att en massagesalong som ligger i ett industriområde i Malmös utkant säljer sexuella tjänster.

Massörerna är polska kvinnor som kommer till staden för korta besök och ibland arbetar några dagar på salongen, enligt tv-kanalen.

En kvinnlig reporter prövar att boka tid men får svaret att det inte finns någon varken den dagen eller dagen därpå. En manlig reporter får däremot tid en halvtimme senare strax efteråt.

Efter 45 minuter får reportern frågan:

– Vill du ha happy ending med avsugning eller avrunkning? Avsugning kostar 700 och avrunkning kostar 400, säger kvinnan.

Verksamheten erbjuder även något som kallas ”nurumassage”. Då  massören gnider sin nakna kropp mot kunden som även är helt avklädd.

Huvudmannen, en man i 25-årsåldern, bakom verksamheten går inte att finna i några offentliga dokument tillhörande verksamheten. I en intervju med tv-kanalen nekar han till att det säljs sexuella tjänster.

– Det är bara vanlig massage, säger han.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?