Man tafsade på servitris – döms för sexuellt ofredande

Foto: Wavebreakmedia, Mostphotos

När kvinnan stod och torkade av ett bord kände hon hur mannen smekte henne över ryggen och rumpan. Nu döms mannen för sexuellt ofredande.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

En 68-årig man döms vid Malmö tingsrätt för sexuellt ofredande. Det var i maj förra året som en kvinna som arbetar på en restaurang i Malmö blev ofredad av mannen. Enligt kvinnan ska mannen ha kommit in på restaurangen, hälsat genom att säga något i stil med "hej snygging" och sedan beställt mat.

När kvinnan stod inne på restaurangen och städade borden kände hon plötsligt hur någon befann sig bakom henne. Hon kände därefter hur personen smekte henne ner över ryggen och över hennes rumpa. När kvinnan vände sig om såg hon att det var den 68-årige mannen som stod där och han ska ha sagt "men du är ju så fin". Kvinnan bad mannen att sluta och han lämnade platsen.

Direkt efter händelsen berättade kvinnan vad som hade hänt för sin kollega. Polis kallades till platsen och kvinnan pekade ut mannen. Tingsrätten anser att kvinnan har lämnat en alltigenom trovärdig berättelse, som dessutom får stöd av vittnesuppgifter, och anser att mannen gjort sig skyldig till brottet. Då det dessutom anträffades 1,67 gram narkotika på mannen när han kontrollerade döms han också för ringa narkotikabrott. Straffet för de båda brotten blir 80 dagsböter á 50 kronor.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar