Laddar

Okända gärningsmän gick på man – flydde i bil

En man utsattes för en grov stöld av flera män natten mot lördag.

delningar

Strax före halv tre natten mot lördag fick polisen larm om en händelse vid John Ericssons väg i Malmö. Polisen kallades till platsen där man möttes av en man i 25-årsåldern som uppgav att han rånats.

– Det är två för honom okända män med luvor som tar hans jacka, plånbok och mobiltelefon, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.

De två gärningsmännen ska efter händelsen ha lämnat platsen i en bil. Inledningsvis rubricerades händelsen som rån, men efter förhör ändrades det till grov stöld.

”Det framgår inte i förhör med mannen att han ska ha blivit hotad med pistol i samband med händelsen. Det går heller inte att utläsa att mannen blivit utsatt för något råntvång eller våld i samband med att han lämnade över sin jacka till männen”, skriver polisen på sin hemsida.

Ingen är i nuläget gripen för händelsen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?