Laddar

Malmötjejen ska göra succé i Paradise Hotel: ”Skulle inte kalla mig feminist”

Till vardags jobbar hon på kontor, tränar mycket och pluggar matte. På måndag gör Malmöbon Vasana Osinska entré i årets säsong av skandalsåpan Paradise Hotel.

delningar

Till vardags jobbar hon på kontor, tränar mycket och pluggar upp sitt matte c-betyg. På måndag gör Malmöbon Vasana Osinska entré i årets säsong av skandalsåpan Paradise Hotel.

Hej Vasana, vem är du? – En väldigt energisk och utåtriktad tjej som ursprungligen kommer från Lund men bor i Malmö. Jag är väldigt rastlös, vilket ni kommer att se i programmet och väldigt energisk. Jag bjuder mycket på mig själv.

Vad gör du när du inte är med i Paradise Hotel då? – Jag jobbar på kontor, tränar mycket och pluggar matte c. Jag är håller på mycket med hot yoga och meditation och har verkligen funnit mig själv i yogan. Jag älskar det, det är mitt himmelrike. Jag behöver verkligen både yoga och meditation, annars vet jag inte var min energi ska ta vägen.

Är du politik eller samhällsintresserad? – Nej, skulle väl inte säga att jag är politiskt intresserad men jag tycker det är viktigt med jämnlikhet.

Skulle du kalla dig feminist? – Nej, jag skulle inte kalla mig feminist, men som sagt, jag tycker det är väldigt viktigt med jämställdhet.

Hur kom det sig att du sökte till Paradise Hotel? – Jag sökte faktiskt inte själv utan blev tillfrågad av en kompis som tyckte att jag skulle passa bra, så jag tänkte bara att ”jag kör” och så var jag iväg.

Hur har det varit att spela in programmet? – Det har varit väldigt intensivt. Det känns som att det man upplever på en månad hemma går på en dag i huset. Det har varit mycket starka känslor. Jag grät varje dag och jag gråter aldrig när jag är hemma. Men jag har haft jättekul och alla är jättesnälla.

Blir du en tittarfavorit? – Jag hoppas jag blir en tittarfavorit och min rastlöshet kommer ni se och den hoppas jag att folk gillar. Jag är den där jobbiga i Kalle Anka, hackspetten.

Har det varit mycket alkohol under tiden i huset? – Det har varit mycket alkohol ja. Jag dricker inte annars, tycker inte om alkohol utan gillar mer paraplydrinkar. Jag dricker faktiskt bara Pina Collada. Jag blir full på ett glas. En drink sen är jag igång!

Kommer du göra något du i efterhand skäms över i huset? – Faktiskt inte. Jag kommer gå rakryggad genom hela programmet

Paradise Hotel har premiär på måndag den 5 september på TV3 och Vasana Osinska blir en av de första deltagarna som går in i huset.

 

Relaterade artiklar