Laddar

Malmöspelare lämnar mitt i brinnande slutspel

Klar för slutspelsrivalen i Skåne. "En stark ledargestalt och en kompromisslös lagspelare".

delningar

Mitt i det slutspel där fyra lag (Malmö, Kristianstad, Alingsås samt Lugi) är det klart att HK Malmös linjespelare Hampus Nygren lämnar Malmö för just Lugi till nästa säsong.

–  Jag är väldigt nöjd med att Hampus Nygren ansluter till LUGI nästa säsong. Hampus blir ett perfekt komplement till Marcus Sjöbrink på mittsex. Hampus är inte bara en duktig handbollsspelare utan även en stark ledargestalt och en kompromisslös lagspelare och spelare med den karaktären växer sannerligen inte på träd, säger Tomas Axnér, Lugis tränare.

Så här känner Hampus Nygren kring beslutet.

– Jag ser verkligen fram emot att spela i den vinröda tröjan. Lugi är en proffsig organisation där jag blivit väl bemött från första kontakten. Förutom att få samarbeta med alla erfarna spelare ska det bli kul att befinna sig i en miljö med så många duktiga ungdomar. Jag hoppas kunna bidra med energi och engagemang till laget, och hoppas för egen del på att utvecklats ännu mer som både försvarsspelare och mittxex, säger Hampus Nygren till Lugis hemsida.

I en tweet från Aftonbladets Johan Flinck ifrågasätter han om beskedet är en tillfällighet eller inte.

Svaret från Malmö blev så här:

Ingen fara, vi visste om det. Det var ok från vår sida. Ingen dramatik i det.
— HK Malmö (@HKMalmoe) April 26, 2018

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?