Laddar

Skarpa kritiken: ”Horribla domslut”

Domarna i fokus när Malmö tappade allt mot Alingsås.

delningar

Det var en inte alltför munter Stian Tönnesen som kommenterade sitt lags insats efter att laget tappat en femmålsledning.

– Det är för få personer som sticker ut när det ska avgöras. Vi måste våga vinna, säger Malmötränaren Stian Tönnesen efter matchen.

Som sågade både sitt lags instats och domarnas.

– Sen blir det fokus på två-tre domslut mot slutet och även om vi ska avgöra det innan är det helt horribla domslut, fortsätter Tönnesen.

Sexmålsskytten Linus Persson instämde i kritiken, om än mer tillbakadraget.

– Det känns som att domarna… Jag vill inte säga mer, men de tappade det i slutet, säger Linus Persson och fortsätter.

– Mycket som går emot oss. Det känns som att det blåser för att det ska kännas tryggt för dem, i stället för att det ska bli flow i spelet.

Tänker du på några speciella? – Vi får tvåor för smågrejer och de köttar ner Anton (Blickhammar) och Linus (Persson) och får ingenting, ryter Tönnesen.

En stor hjälte i Alingsåsmålet var Rickard Frisk. Han stod för totalt 15 räddningar och framförallt i det kritiska slutet klev han fram.

– Det är en duktig målvakt. Vi måste ha lite mer fart och power. Det går inte att dra iväg vådaskott för dem tar han.

– Vi missar alldeles för mycket och det är ju för att vi tar de där för tidiga och för fel skotten, avslutar Linus Persson.

Handboll, Semifinal 3 av 5 HK Malmö–Alingsås HK: 21-24 (13-9) Målen Malmö: Linus Persson 6, Adam Lönn 5, Fredrik Petersen 4, Jim Andersson 2, Mattias Kvick 2, Anton Blickhammar 2, Arena: Baltiska Hallen Publik: 2352

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?