Laddar

Malmös klassiska hotell byter skepnad: ”En mycket stor satsning”

Ny bar, ny köksmästare, nydesignade rum och mycket mer. Så blir storsatsningen:

delningar

Ett av Malmös mest klassiska hotell, Mäster Johan, får ny satsning. ESS Group sätter in en bar istället för en reception, anställer en välkänd köksmästare, planerar att arrangera evenemang med fokus på Malmö och specialdesignar rummen. Mäster Johan blir MJ’S och vd:n Anders Nilsson är förväntansfull.

– MJ’S är en mycket stor satsning och investering för oss. Vi startade vår resa med Ystad Saltsjöbad och att nu äntligen, 10 år senare, få lansera MJ’S här i Malmö är otroligt spännande, säger han i ett pressmeddelande.

– Men nog om renoveringar och investeringar. Teamet med Frida Nilsson, Arvid Laban Falk och Oscar Johansson är så mångfacetterat, dynamiskt och pulserande så jag vibrerar nästan själv av spänning.

Frida Nilsson är köksmästare på MJ’S, och tillsammans med hotel manager Arvid Laban Falk och restaurang manager Oscar Johansson utgör de teamet som kommer leda satsningen på det nytänkande hotellet.

– MJ’S är inte ett hotell i dess traditionella bemärkelse. Och med Frida, Arvid och Oscar så är ambitionen att inte bara skapa ett ställe där Malmö vill hänga utan att faktiskt också göra staden till en än starkare destination genom mat, miljö, event, konst, dryck och musik, säger Anders Nilsson.