Malmörestaurang satsar – etablerar ny restaurang på Söder

. - Foto: Mostphotos

”Ett viktigt komplement”

delningar

Nu står det klart att Vibliotek öppnar sin andra enhet på SöDER i Helsingborg. Den första restaurangen finns i Malmö och blev nyligen utsedd till årets restaurang i Malmö 2018.

– Jag vill erbjuda ett annat sätt att umgås, ett utrymme som inte bara är en bar eller en restaurang. En plats där målet inte bara skulle vara att äta “äkta” tapas eller dricka en god Rioja utan en plats där man känner lust att träffa sina vänner och familj och umgås med dem, tillbringa några timmar, prata med varandra och ha en stund av lycka, säger Jan Badosa, Viblioteks grundare av Vibliotek - ditt andra hem.

Även SöDERs centrumledare är nöjd med etableringen. 

– Vibliotek blir ett viktigt komplement till både kvarterets och Helsingborgs matutbud då det finns ett minimalt utbud av spansk mat i city. Det är extra kul att de dessutom vill göra SöDER till ”la plaza de Helsingborg” och få torget och våra restauranger att bli helsingborgarnas vardagsrum på stan. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt SöDER, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för SöDER

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar