Laddar

Kommunalrådets kupp – efter SD-annonsen: ”En dag i total misär”

SD:s partiledare Jimmie Åkesson har auktionerat ut en middag på Tradera. Nu har Malmös kommunalråd Nils Karlsson (MP) följt efter – dock med ett annat budskap.

delningar

Med en annons på Tradera budar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD) ut en middag som han själv ska tillaga. ”Pengarna för auktionen går oavkortat till organisationer som stödjer Sveriges fattigpensionärer, samt stiftelsen Hepatica för att hjälpa flyktingar i krisens närområde och bidra med matpaket till förföljda och utsatta kristna som sökt en fristad i Libanon”, står det i annonsen.

Nu svarar Malmös kommunalråd Nils Karlsson (MP) upp med en egen annons på Tradera. Som dock skiljer sig något mot SD-ledarens. ”Kommunkul med Filosofen Nils – spendera en dag i total misär med ett kommunalråd”, är annonsens rubrik.

Vidare skriver Nils Karlsson i annonsen: ”Svara i telefon när sverigevänliga medborgare ringer in konstruktiv kritik.Drick mängder av kaffe. Bolla idéer och drömmar och se dem krossas framför dina ögon. Förändra världen till det bättre”.

På Twitter kommenterar även Karlsson tilltaget.  

Relaterade artiklar