Laddar

Malmömodell hölls som sexslav i London – blir film

Nu väljer hon att berätta om den traumatiska tiden för att visa unga tjejer att det kan hända vem som helst.

delningar

Hollywood-baserade Malmömodellen och skådespelerskan Frida Farrells, 37, liv har inte bara varit glitter och glamour. Nu blir hennes hemska upplevelser och möten med en man som utgav sig för att vara modefotograf i London till spelfilm. Det berättar hon i en längre intervju med Kvällsposten.

Bilderna som mannen tog på en icke ont anande Frida Farrell ska enligt henne ha använts som marknadsföring för sexköp och när hon kom till den propert klädda mannens lägenhet för andra gången låste han dörren och släppte inte ut henne.

– Man tror trafficking är något som bara finns i Östeuropa, nu vill jag visa unga tjejer att det kan hända var som helst, säger Frida Farrell till Kvällsposten.

I lägenheten drogades hon och utnyttjades sexuellt av flera män under tre dagars fångenskap. Vid ett tillfälle, när dörren inte gick i lås, lyckades hon fly.

Filmen har nu fått namnet ”Selling Isobel” och Frida Farrell har producerat och spelar själv huvudrollen. Förhoppningen är att den snart visas på biograferna.