Malmömäklare en av landets mest rekommenderade

Foto: Pressbild.

Listan baseras på de mäklare som fått flest rekommendationer under 2018.

delningar

Det är Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se som undersökt vilka mäklare som fått flest rekommendationer av de kunder de haft under 2018.

På förstaplats hamnar Martin Boholm på Notar i Uppsala som med sina 108 rekommendationer var bäst i hela landet. På fjärdeplats kom Johan Dahlgren, mäklare på Våningen & Villan i Malmö med 93 rekommendationer.

Bland de omdömen som lämnats av kunder angående Johan Dahlgren kan nämnas att mäklaren är: "inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor" samt att han "har hög energi och är målinriktad".

Sedan Hittamäklare lanserade sitt rekommendationssystem har 3092 mäklare blivit rekommenderade av sina säljare. Över 50% av alla aktiva mäklare använder sig av tjänsten.

- Att vara med på topplistan innebär inte bara att mäklaren har många rekommendationer utan också att det finns en stor transparens mot kunderna där varje affär är viktig. Ju fler omdömen desto mer ökar tryggheten för den som ska sälja – eftersom många tidigare kunder varit nöjda, säger Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hittamäklare, i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar