Laddar

Malmökillen fick göra allsvensk debut: ”Kändes väldigt bra”

I helgen fick Malmökillen Milad Termanini göra allsvensk debut.

delningar

Det var i lördags som Milad Termanini gjorde allsvensk debut när han fick hoppa in för sitt AFC Eskilstuna, när man besegrade Kalmar FF med 2-1 på hemmaplan.

– Det kändes väldigt bra att få förtroende. Det är ett steg närmare drömmen. Jag gjorde det ganska bra om jag ska vara ärlig, säger han till 24Malmö.

I den 83:e minuten byttes han in och fick spela defensiv innermittfälltare. En roll som han själv trivdes väldigt bra i.

– Jag fick komma in med tio minuter kvar och fick spela defensivinnermittfältare. Jag fick i uppgift att gå in och rensa lite och sänka tempot på matchen eftersom vi hade ledningen. Det är en position som jag trivdes bra i, säger han.

Termanini känner sig inte helt nöjd med lagets insatser hittills i år, men har förhoppningar på fler inhopp under säsongen.

– Vi har haft en tung tid men efter tränarbytet tycker jag att vi är på rätt riktning. Nu har vi gjort flera bra matcher i rad, så det känns som vi har något på gång. Man strävar alltid efter att få spela fler matcher såklart. Man får hoppas på det bästa, avslutar han.