Malmöhotell prisades – Bäst stämning i Sverige

Foto: Pressbild.

”Glad över hela vårt team”.

delningar

Under måndagskvällen stod det klart. MJ’s i Malmö blev utsett till det hotell i Sverige med bäst stämning. Priset delades ut av White guide som testat 150 olika hotell i Sverige. 

– Yes vad glad jag är för hela vårt team. Det här är deras pris, som de kämpat. Kökschef Frida Nilsson med hela sitt otroliga team, Oscar Johansson med sitt kreativa team i restaurangen, Mikael Nilsson med barteamet, stjärnor som Andreea State med underbara housekeeping-gänget, Nico som ser till att fastigheten är i toppform, grymma Amanda Moritz och hennes gäng i receptionen och naturligtvis vår egen trivselminister Hedda Wenster. Att bli utsedd till hotellet med högst stämning handlar om teamet. Allihop, säger Arvid Laban Falk, general manager i ett pressmeddelande.

Här är nomineringen: Årets fun – hotellet med den högsta stämningen 2019. För att ha dressat om en gedigen och stillsam cityklassiker till en smågalen excentriker i internationell klass, där humöret stiger så fort man träder över tröskeln, rusar av underhållande lokalt stuk i kök och bar och håller sig på topp ända tills man stupar i säng.”

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar