Malmöborna har sagt sitt: Här är stans bästa pizzeria

Personen på bilden har ingen koppling till aktuell pizzeria. Foto: Pressbild/Onlinepizza.

"Vi satsar alltid på att vara bäst i stan"

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Landets största förmedlare av restaurangmat, mattjänsten Onlinepizza har utsett 2018 års favoritpizzerior bland sina omkring 2 000 uppkopplade restauranger. Utnämningen baseras på årets samtliga beställningar där man bland annat tittat på kundomdömen och försäljning per invånare.

Efter att användarna sagt sitt så blev det Tornets pizzeria som tog hem segern bland Malmös alla uppkopplade pizzerior. Tornet vann dessutom samma pris 2017.

– Vi satsar alltid på att vara bäst i stan på utkörning, och det visar vi nu att vi är! Riktigt kul att bli utsedda flera år i rad, säger Amanj Saber på Pizzeria Tornet, i en kommentar.

Av Onlinepizzas samtliga restauranger i landet utsågs Nya Flamingo pizzeria i Karlstad som den största favoriten.

– Det känns fantastiskt kul att få lyfta fram våra många talangfulla och kompetenta pizzabagarna. Det är de som är Onlinepizzas själ och hjärta och årligen förser våra kunder med god mat, bra service och snabba leveranser, säger Philip Eide, marknadschef på Onlinepizza.

FAKTA

Så här går bedömningen av Sveriges bästa pizzerior till: Eftersom vi tror att en riktigt bra pizzeria har både en stor andel nöjda återkommande kunder, god försäljning och levererar snabbt på utsatt tid så baseras resultaten till årets vinnande restauranger på algoritmer och data vi har samlat in under året. Datan innehåller stort antal olika parametrar, bland annat popularitetsranking, försäljningsstatistik och kundomdömen. Endast städer och restauranger med tillräckligt underlag redovisas i listningen (till exempel tillräckligt antal beställningar, restauranger, omdömen med mera).

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar