Laddar

Malmöbon efter miljonvinsten: ”Det här är ju helt sjukt!”

Lördagens storvinst gick till en pappa i Malmö. "För oss som är helt vanliga arbetare är den här vinsten enormt mycket pengar."

delningar

I lördags kammade en spelare i Malmö hem en vinst på drygt 2,5 miljoner kronor. När Svenska spel fick tag på den lyckliga vinnaren trodde denne först inte sina öron.

– Va, har jag vunnit två och en halv miljon!? Nej, nu får jag ståpäls! Det här är ju helt sjukt! Här står jag och kan inte kolla det du säger, men samtidigt vill jag verkligen tro att det är sant. Vet du vad, jag ringer tillbaka när jag kollat upp mina rader och landat i att det faktiskt är sant, sa mannen till Svenska spel.

Malmöbon, som vill vara anonym, lyckades pricka in sju rätt på Lotto 1. Spelkvittot lämnades in på Coop Forum Stadion i Malmö.

– Jag lämnar alltid in samma rader, men bara till första dragningen på Lotto 1. Snacka om sjuk tur jag haft. Den här vinsten gör att vi i familjen kan tänka helt annorlunda rent ekonomiskt. För oss som är helt vanliga arbetare är den här vinsten enormt mycket pengar.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?