Malmöbo kan prisas för entreprenörskap

Foto: Press.

”Oerhört starkt finalfält”.

delningar

Det är på måndag den 12 november som entrepenörer från tio företag har chansen att bli Sydsveriges främsta entreprenör när regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year hålls i Malmö

Bland de nominerade återfinns en Malmöbo – Carl-Hugo Peters vid Paxxo Aktiebolag

– Likt förra året har vi ett oerhört starkt finalfält i region Syd. En rådande trend bland årets finalister är att de lägger ett stort fokus på hållbarhet inom sina respektive branscher, det gäller allt ifrån veganska hårprodukter och äggproduktion till bolag inom cirkulär ekonomi. Det är även extra glädjande att vi ser ännu fler inspirerande unga entreprenörer bland finalisterna. Vår förhoppning är att deras framgångsrika entreprenörskap kan inspirera ännu fler att satsa på sin dröm och bli entreprenör, säger Stefan Dahlin, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Syd i ett pressutskick. 

Vinnaren i region Syd utses av en extern jury som består av Mia Rolf( Ideon Science Park), Peter Areskog (Areco Steel), Elisabeth Brevenson (Brakeson), Eva Ohlstenius (Hawkgate), Gull-Britt Jonansson (Finja Betong), Per Hidénius (Hypergene AB), Göran Hellström (Navet) och Alexander Wachtmeister Da Silva (Telavox).

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar