Malmö stad tecknar hyresavtal för nya lokaler: "Jag är mycket glad"

Fotograf: Alexander Olivera

Förvaltning flyttar in i fastighet i hörnet av Storgatan och Södra Förstadsgatan.

delningar

Malmö stad har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Wihlborgs om lokaler på 8 200 kvadratmeter i centrala Malmö för hälsa-, vård och omsorgsförvaltningen.

- Malmö stad är en av våra största hyresgäster i Malmö och vi har en kontinuerlig dialog kring förändringar i deras lokalbehov. Här har vi kunnat möta deras önskan om stora, samlade ytor i Malmös mest centrala läge med närhet till både Stadshuset och förvaltningens lokaler på Drottninggatan, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter i ett pressmeddelande.

Förvaltningen flyttar in i fastigheten Elefanten 40 i hörnet av Storgatan och Södra Förstadsgatan där kontorsytor frigörs när Tullverket flyttar till Hyllie under andra kvartalet 2019. Malmö stad flyttar in i lokalerna den 1 november 2019.

- Jag är mycket glad över att vi nu får tillgång till ytterligare en lokal där många av våra verksamheter nu kan lokaliseras tillsammans. Detta kommer att ge bra synergieffekter både internt och för Malmöbon, säger förvaltningsdirektör Gisela Green i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar