Laddar

Lyckosam Malmöbo tog hem 4 miljoner kronor

Dramatiken varade in i det sista på avslutande matchen på Anfield.

delningar

En Malmöbo tog hem toppvinsten i Måltipset under helgen. Inför kvällsmatchen mellan Liverpool och West Bromwich hade ingen 8 rätt på Måltipset. Den avslutande matchen skulle bli en riktig nagelbitare.

På Anfield var det upplagt för hemmavinst för Liverpool som ligger på fjärde plats. Motståndet West Bromwich på sista plats hade teoretiskt sett inte mycket till chans.

Men efter ett självmål i 45:e minuten av Joel Matip så var det West Bromwich som var i ledning med 1-3. Liverpool kom tillbaka och reducerade i 78:e minuten. Ända in i det sista fick Malmöbon vänta på den förlovande signalen från domaren som innebar att han var 4 miljoner kronor rikare.

– Vilken match mellan Liverpool och West Bromwich och vilken utdelning på Måltipset, nästan 4 miljoner kronor. Det ska bli roligt att höra om personen som lämnat in Måltipskupongen följt matcherna och hens reaktion, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Victor Kalda.

Är detta en rekordstor vinst?

– Det är den högsta summan och rekord för 2017 och i år då. Längre bak i tiden har vi haft större vinster men det är väldigt högt och väldigt roligt för spelet.

Vinnarkupongen lämnades in på Värnhems Tobak och spel i Malmö. Svenska Spel har ännu inte kommit i kontakt med personen. Kalda uppmanar vinnaren att ta kontakt med deras kundtjänst. Han berättar även att pengarna inte kommer brinna inne utan till slut kommer de hitta rätt.

 

Det här är Måltipset

På Måltipset gäller det att tippa de 8 målrikaste matcherna av 30.

Är du ensam med 8 rätt på Måltipset vinner du alltid minst en miljon kronor.

Måltipset avgörs oftast på lördagar.

Varje spelad rad på Måltipset kostar 2.50 kronor.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?