LISTA: Villa med stor walk-in-closet en av veckans mest klickade

Villan bjuder på tidsenliga detaljer med stora fönsterpartier.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Krageholmsgatan 15, Rosenvång, 8 995 000 kronor. (Foto: Erik Olsson/Hemnet)

"Nu har vi äntligen möjlighet att få presentera denna ljuvligt renoverade familjevilla i mysigt och underbart kvarter. Här välkomnas vi in i ett hem som bjuder på tidsenliga detaljer med stora fönsterpartier, vackert burspråk, takrosetter, parkettgolv och påkostat kök med en charmig öppen spis. De tilltagna sovrummen nås en trappa upp där master bedroom erbjuder både balkong och spiraltrappa upp till en magisk walk-in-closet." Läs mer om bostaden här!

Bollhusvägen 25, Käglinge, 2 550 000 kronor. (Foto: /Hemnet)

Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

"I lugnt och barnvänligt område, med fritt läge mot grönskande naturområde, ligger detta välplanerade hus med uterum och stora sällskapsytor." Läs mer om bostaden här!

Gustavsgatan 2H, Sibbarp, 5 795 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"På optimalt läge, ett stenkast från havet, bland uppvuxna trädgårdar i attraktiva villakvarter, finner ni detta fina radhus med trevlig planlösning. Ett eftertraktat boende i två plan med mysig, grönskande trädgård i söderläge samt stor uteplats norr. Lägg härtill inrett förråd i anslutning till huset med separat ingång, perfekt som gästrum, ungdomsrum eller varför inte egen verksamhet. Läs mer om bostaden här!

Rolfsgatan 26, Sofielund, 3 990 000 kronor. (Foto: SkandiaMäklarna/Hemnet)

Foto: SkandiaMäklarna/Hemnet

"Varmt välkomna till detta charmiga gathus i populära Sofielund! Huset uppfördes 1909 och har moderniserats på ett stilrent sätt de senaste åren, vilket har resulterat i en perfekt balans mellan gammal charm och modern behaglighet. Här finner vi sociala och öppna ytor på bottenvåningen, ett till två mysiga sovrum på ovanvåningen, och en tvättstuga samt stora förrådsytor i den 70 kvadratmeter stora källaren." Läs mer om bostaden här!

Nytorpsgatan 21, Sibbarp, 4 200 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"Friliggande villa med ett lugnt och trevligt läge på Sibbarp med bekväm närhet till både strand och Limhamns centrum. Villan som är gediget byggd med stomme i tegel 1908 i 1,5 plan har 91 kvm boarea fördelat på rymligt vardagsrum, kök med matplats, badrum samt på övre plan två sovrum och en hall. Interiören renoverades senast på 70-talet där man sparade på många detaljer som spegeldörrar, listverk och vackra trägolv.” Läs mer om bostaden här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar