LISTA: Kika in i centrala Malmös populäraste lägenheter

En tvättäkta paradvåning är en av veckans mest klickade.

delningar

Herrestadsgatan 1A, Slottsstaden, 4 495 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

"För bekvämlighetens skull finns även möjlighet till parkeringsplats utanför porten. Idag består våningen av 105 kvm i en öppen planlösning. Möjlighet finns om så önskas att skapa flera rum (se alternativ planlösning). Våningens första intryck är känslan av ljus och elegans. Det skapas av en betydande takhöjd i kombination med ett enastående ljusflöde från flera takfönster." Läs mer om bostaden här!

Kungsgatan 24, Rörsjöstaden, 7 995 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"Tvättäkta paradvåning i Rörsjöstaden på Malmös kanske mest bildsköna gata. I denna charmerande och centrala del av staden vrids tiden tillbaka till förra sekelskiftet med bilfria promenadstråk och lummig parkmiljö. Trots denna idyll, väntar stadens rika utbud på dig en kort promenad bort. " Läs mer om bostaden här!

Erikstorpsgatan 26A, Ribersborg, 2 150 000 kronor. (Foto: V/Hemnet)

Foto: Våningen & Villan/Hemnet

"Underbar tvårummare på attraktiva Ribersborg! Här lockar genomgående stilrent renoverade ytskikt ackompanjerat av ljuvlig söderbalkong av generösa mått. Elegant köksinteriör i vitt, helkaklat badrum med badkar på tassar, vackra originalgolv och en riktigt yteffektiv disposition. Kanonläge i stabil förening" Läs mer om bostaden här!

Major Nilssonsgatan 15B, Slottsstaden, 2 495 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

Foto: Bjurfors/Hemnet

"Här bor du omgiven av härlig gårdsgrönska i ett lugnt kvarter med närhet till hav, parker och city. Stora fönsterpartier i tre väderstreck skapar ett behagligt ljusflöde i hemmet och välkomnar solens strålar från morgon till kväll. Bostaden har under senare år totalrenoverats och kan idag stoltsera med en smakfull interiör som präglas av tidlösa materialval och funktionalitet." Läs mer om bostaden här!

Kommendörsgatan 9A, Rörsjöstaden, 3 595 000 kronor. (Foto: B/Hemnet)

"När vi kommer in i entrén möts vi av typiska sekelskiftsdetaljer såsom höga kantlister och vackra stuckaturer i taket tillsammans med vacker fiskbensparkett som är genomgående för hela lägenheten. Denna pärla på 80 kvm är totalt renoverad med alla lyxiga detaljer som man kan tänka sig.” Läs mer om bostaden här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar