Laddar

LISTA: Julen intar Malmö i helgen – här firar du in den

Kom i julstämning i Malmö i helgen. Här har du hållpunkterna.

delningar

Lagom till andra advent drar julfirandet igång på riktigt runt om i Malmö. I helgen slår Folkets Park upp portarna till sitt årliga julfirande.

24Malmö.se listar fem juliga evenemang som tar plats i Malmö i helgen. Även för den som inte känner för att vara ute i den bitiga decemberkylan.

1.  Julmarknad på Far i hatten Far i hatten mitt i Folkets park bjuder in till julmarknad. Knallarna tar över innergården och fyller den med ekologisk mat, närodlat, vinylskivor och kläder.

2. Julallsång på Moriskan Malmös egen quiz- och allsångsmästare Kristoffer Jonzon håller i allsång med liveband på Moriskan på söndagen. Ta ton och sjung upp till julhitsen som präglat 1900-talet.

3. Julkonsert med Crying Daycare Choir Malmöbaserade alt-folkbandet Crying Daycare Choir bjuder på julstämning när bandet framför sina jullåtar på Grand på lördagskvällen. I bagaget har man med sig sin senaste jullåt ”Cosas Caras”.

4. Julmarknad på Mitt Möllan Mitt Möllan fylls med lokal design, mat och musik i helgen. Det blir ett brett utbud och gänget bakom marknaden utlovar stadens mest originella ”julhygge”

Relaterade artiklar